Bezoek website

JWS


Printer, kopieerapparaat, scanner, multifunctiona... Elk bedrijf – groot of klein – heeft wel één of meer van deze apparaten in huis. Meestal gekocht, maar het kan ook anders!
JWS biedt u een aantrekkelijk alternatief: een totaalconcept voor zowel hardware als software. Dankzij onze flexibele contracten hoeft u geen forse investeringen te doen. Voor een vast maandbedrag kunt u zorgeloos gebruik maken van uw apparatuur.
Toners bestellen? Gebeurt automatisch! Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Ook niet meer nodig!

JWS is met enige trots de oudste Konica Minolta dealer van Nederland en door het behalen van de Elite status behoort JWS tot de grootste dealers van Nederland.
Uiteraard mag u bij ons rekenen op een deskundig en persoonlijk advies van een van onze ervaren accountmanagers die verspreidt wonen in ons land, dus zeker ook bij u in de buurt. Door onze eigentijdse kijk op printen, scannen, kopiëren en onze slimme softwareoplossingen, helpen wij u deze ondersteunende bedrijfsprocessen enorm te vergemakkelijken. En niet minder belangrijk: ervaring leert dat u met deze oplossingen fors op uw kosten bespaart. Kortom: optimaal gemak, optimale service, één persoonlijk aanspreekpunt en reductie van kosten. Daarom kiest u voor JWS.

Geplaatst op 03/19/20

Uitgelichte Websites